Julehilsen fra DCC Formand

”Snart dages det, brødre, det lysner i øst.”

 

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår, med håb om at i alle har det godt.

Er der mon nogen form for puls hos bestyrelsen i Dansk Classic Cross, her på årets korteste dag.

Jo, vi prøver at holde både puls og humør oppe, i disse corona tider, og med udsigt til en vaccine i løbet af næste år, ja så lysner det i øst.

Sæson 2020 blev noget pludseligt afsluttet, ikke med vores gode vilje, men vi havde ikke andet valg end at stoppe løbsrækken og lade præmierne sende ud til vinderne, en meget kedelig og trist afslutning på en sæson, som på ingen måder yder vinderne den ære og hyldest de fortjener.

Generalforsamlingen 2020 blev, som i ved (også) aflyst, grundet forsamlingsbegrænsninger og vores respekt for corona virussen. Vi håber at kunne afholde generalforsamling inden sæsonen går i gang, under en eller anden form, men det vil tiden og forsamlingsforbuddet vise.

Pt. bruger vi lidt tid på at planlægge løbskalenderen, jo, vi er super optimister og satser på at vi kan køre hele den danske sæson 2021, givet vis med nogle af de restriktioner som vi stiftede bekendtskab med i år, men det lever vi med, bare vi får noget ræs. Udenlandske løb, Pt. ser det ud til at ECMO serien bliver kørt, men mere om det når vi er helt sikre. CEMAR serien ved vi ikke noget om endnu, men i er selvfølgelig de første der ved noget når der forhåbentlig bliver givet grønt lys.

Vi håber at i kan bevare ”gnisten” i jer selv, såvel som på motorcyklen, vi skal og vil vende stærkt tilbage i 2021.

På bestyrelsens vegne

Peter Vestergaard

Dansk Classic Cross

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More