Os der oser af god stemning

Til vore sponsorer.

 

Sæson 2020 er nu ved at rinde ud, og det har været en mærkelig sæson!

Som hele samfundet, både i Danmark og i resten af verden, er vi i DCC ramt af den globale pandemi.

Det har haft den konsekvens at vi kun har kunnet gennemføre 2 af 5 afdelinger af vores DM, og at de internationale ECMO og CEMAR serier og Veteran Moto Cross des Nations på Farleigh Castle i England, alle har været aflyst.

Med de begrænsninger som regeringen og sundhedsmyndighedernes nedlukningerne af idrætsbegivenheder har tilladt, har der dog været trænet flittigt på cross banerne, og der har været stor aktivitet på vores hjemmeside og på facebook. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på at i som sponsorer, er meget velkommen til at bruge vores Facebook side ”Dansk Classic Cross” i jeres markedsføring.

I 2020 har vi fået en ny klasse, Super Evo, for cross cykler fra 1990 til 1996, og den er blevet rigtig godt modtaget.

Vi er nu i gang med at planlægge 2021 sæsonen, og vi kan mærke en stor interesse fra ”gamle kørere” men vi fornemmer også en stor interesse for Classic Cross sporten fra nye kørere. Bestyrelsen har stort fokus på at få nye aktive i alle vores maskinklasser, og vi er sikker på at sæson 2021 bliver en sæson med fuld gas! Hvis pandemien tillader det!

Vi vil gerne takke jer sponsorer for støtten i 2020. I er en stor støtte og har en stor andel i, at vi har så sund en forening, og får masse af unge og gamle ud på cross banerne til sjov, godt kammeratskab, race og god motion.

Vi håber at i alle har lyst til at være med i sæson 2021. I vil blive kontaktet i løbet af januar/februar 2021.

Til slut, endnu en gang tak for sæson 2020, og god jul og godt nytår til dig, din familie og til dit firma.

Med venlig hilsen os alle i DCC.

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More