Allan Pedersen #330

 

 Allan Pedersen # 330

Jeg startede i 1976 på en ombygget Puch VZ, byttede med min storebror, han fik en ny Racercykel og jeg Puchen.
Og så var det bare i gang, ned på ungdomsskolen og “bygge” den om, så var jeg klar….
Senere blev den skiftet ud med en Gilera , også gadeknallert  og det blev til min første præmie, en 5. plads i SM klasse D, jo jo der var fart på…
I 1979 blev jeg så den lykkelige ejer af en TGM 11hk, eller deromkring, den var da bare for vild….
Og så videre med en Høj Suzuki RM 80, og jo jeg ku godt nå ned.
En Yamaha 125 og 250 blev det også til, efter jeg fik TG, men, så blev det ikke rigtigt til så mange løb, det tog først for alvor fart da jeg begyndte at køre sidevogn med Kent Skarving, jo den er god nok, søn af Henning Skarving, og en 3. plads i SM blev det til.
Derefter stoppede jeg og holdt pause i ca 25 år,  så var vi nogle der kørte til Svendborg for at se noget Classic cross, tror det var i 2018, og så var det at det gik helt galt igen, efter jeg havde set det kunne jeg ikke holde mig længere, tror at hvis man er bidt af motorsport, er det en livs lang lidelse, så røg jeg ud og købte en kawasaki  125 og kom i gang igen, men jeg skulle jo have en rigtig Classic’er, så jeg startede bilen og tøffede en tur til Sverige og hentede en Simonini 50 ccm, som jeg stadig kører på, når den altså ikke lige driller.

Håber Alle Får En Rigtig Dejlig Dag her På Hedeland

 

 

 

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More