Michael Gjaldbæk #199

 

Michael Gjaldbæk #199

 

Jeg kørte LUKS fra 1988 til 1998, det var mange år og det var rigtigt hyggeligt og sjovt og mange venskaber blev skabt. Venner som jeg den dag i dag stadig har.

Nels Juul Rasmussen #21 som bor et stenkast fra mit barndomshjem, havde igennem flere år forsøgt at overbevise mig om at det bedste for mig ville være at køre motocross under DMU, men jeg var stædig.

Da et par stykker af dem jeg kørte sammen med i LUKS havde købt sig nogle brugte 250 cc 2-taktere og begyndte at køre, blev jeg endelig overbevist om at det ville være godt med en MAXI-cykel og blev medlem af FMS. Vi kørte i et par år og trænede og kørte løb på Fyn, men kørte også Gran Junior og Grand National i Finderup m.m. Jeg fik arbejde på Sjælland og familien flyttede dertil. Jeg blev medlem i Slangerup, men da min søn Simon #245 Blev gammel nok til at få en PW50, skiftede vi til Hedeland så der var en bane til os begge at køre på. Tiden gik og vi kørte OB og Micro-Cross. OB Cross var dog ikke altid så sjovt, da der var stor spredning på kørernes evner og jeg oplevede et par gange at køre alene rundt på banen dog med undtagelse af når jeg blev overhalet med en omgang, hvilket selvsagt ikke var opmuntrende En dag kom Sten Nielsen #109 og lokkede med at jeg kunne køre Classic Cross, han sagde det ville være hyggeligt og der ville være nogen at køre sammen med. Jeg begyndte at lede efter en crosser som kunne bruges til Classic Cross. Jeg har fået samlet et antal Suzuki’er fra 1978 – 1979, som jeg har brugt meget tid på at sætte i stand. Jeg fik hurtigt god erfaring med at pille motoren ud og skille den ad. Da jeg fik styr på motoren kastede jeg mig over affjedringen. Affjedringen har jeg da også med tiden fået styr på takket være BV Cross. Det er fedt og vanedannende at køre Classic Cross. Der er den rigtige kombination af: at man hjælper hinanden med at få grejet til at køre og at der samtidigt bliver kørt ræs hvor det gælder om at komme først.

 

 

 

 

 

I dag er jeg webmaster på Classiccross.dk, medlem i Hedeland hvor mange gode venskaber er opstået og rigtig mange gode, dejlige timer er brugt.

Ser frem til de næste mange år på ryggen af en crosser.

 

 

 

 

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More