OPDATERET MED VIDEO – Suveræn Dansk indsats ved 2. afdeling af EM i CEMAR

NEWS – Se video af Gade drengene, Oscar og Adam fra CEMAR-2 racet her …..video

………………………………………………………………………………………………………………..

Dansk Classic Cross var helt i særklasse ved 2. afdeling af EM i Dieskau i Tyskland.

Tre af de ialt 7 klasser havde Danske vindere og DCC kørerne vist i det hele taget flot flaget frem.

I JST 60+ klassen sluttede Martin Pedersen på en solid 2. plads men i JST Open var der DCC dominans. Flemming Vad var suveræn og med 2 første plads og en 2. plads sluttede FV øvest på podiet.

I OLT var der ligeledes Dansk dominans. Altid super hurtige Cai Larsen havde virkelig fået skruet op for Matchless’en og snuppede sejren med en 1. og to 2. pladser foran Heikki Nurminen fra Finland og Göran Josefsson fra Sverige.

I Twin Shock -50 havde Casper Saxo Olsen lagt i ovnen til et hedt race med Tino Eissner fra Tyskland. I første afdeling af EM i Dall, Aalborg trak Casper de tlængste strå med 3 førstepladser mens Tino havde revance tilgode. Casper viste flaget i starterne men måtte slippe føringerne efter nogle omgange til hjemmebane favoritten Tino Eissner. Casper sluttede på en flot 2. plads med tre sikre 2. pladser så EM er helt åben til finalen i Linkøping i august.

I Twin Shock 50+ var der ligeledes lagt op til guld til den Fynske MX familie. Farmand Jan William Nielsen var suveræn men et styrt sendte ham ned på 4. pladsen i første heat og selvom Jan kørte stærkt og hentede to sikre første pladser i de sidste heats sluttede han et point efter den samlede vinder, Joakin Hedstrøm fra Sverige.

I den hurtige EVO klasse var det atter Bjørn Gade der stak af med sejren. Tre suveræne heat sejre sikrede Bjørn den samlede sejr og nu er det vist kun sort uheld kan der kan hindre BG i at forsvare sit EM fra sidste år. BG var ikke alene om at repræsentere DCC på podiet. Som tilfældet også var i EM-1 i Dall var Jan Sørensen stærkt og stabilt kørende og sikrede sig atter den samlede 3. plads med to 3. pladser og en 4. plads.

Stærkt kørt, drenge

Samlede resultater fra 2. afdeling af EM kan ses her og den samlede stilling kommer på i morgen.

 CEMAR-2, 2016 – Result of the race day

Overall result for CEMAR-1 and CEMAR-2

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More