Solide DCC præstationer ved CEC-2

IMG_1206 (2)

De Danske DCC kører der kæmper i ECMO / CEC serien var denne gang draget til Marum i Holland for at afvikle anden afdeling af EM, 2016.

Der er næsten 150 kører der har scoret point i EM serien på nuværende tidspunkt og der resterer kun en afdeling inden EM trofæerne kan deles ud. Der køres efter EMCO reglementet og dvs klasserne er primært opdelt på alder og klasserne hedder 30+, 50+, 60+, 66+ og 70+.

I år er det kun i klasserne 66+ og 70+ at DCC er repræsenteret. Flemming Vad plejer ellers at dominere 50+ klassen men har valgt at stå over i 2016.

I 66+ klassen er DCC til gengæld virkelig stærkt repræsenteret ved Cai Larsen og Martin Pedersen. Cai vandt første afdeling af EM og med en 2. og en 3. plads i weekend blev det atter til en podie placering. Cai indtager nu den samlede første plads. Martin kørte en 4. og en 5. plads hjem og ligger nu samlet 4’er så der er gode chancer for DCC metal for 2016.

IMG_1207 (2)

I 70+ klassen er det Aage Nickelsen, Jens B Skovsen og Jimmy Smed der forsvarer DCC’s ære. Aage indtager pt en samlet 12. plads, Jimmy ligger samlet 21 mens Jens er røget ned på 24. pladsen. Det skyldes ikke manglende gashåndtage, men manglende gnist på BSA’en. Jens lå inden weekendens afdleing på en samlet 5. plads men uden “gnist og tænding – var der ikke meget spænding” så Jens måtte udgå af begge heat i weekendens EM race.

Vi ønsker racerne held og lykke i sidste afdeling i Dieskau den 9. juli.

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More