Kurt Villadsen #45

                      Nr. 45     50+  Kurt Villadsen

 

Kurt er født d. 1/5 1955

Moto Cross debuten foregik på banen Vester Eng, ved Aarhus, da Kurt var 16 år. Cyklen var en CZ 250cc. Kurt kørte nu nogle år i B klassen på forskellige mærker.

I 1979 skiftede Kurt crosseren ud med en Yamaha Road Racer, den blev dog snart skiftet ud med en mere professionel maskine, nemlig en Morbidelli ( for øvrigt den første i Danmark ) – på den maskine hentede Kurt mange fornemme placeringer

Da Road Raceren blev sat på hylden, var Kurt med Søren B. Mortensen som mekaniker, og havde der mange store oplevelser på GP banerne rundt omkring i Europa.

 

I 1990 startede Kurt igen op med cross, nu på KTM i A klasse. Det fortsatte så indtil han fyldte 45 år, så blev der skiftet til Classic Cross, først på CZ og Husq., men de senere år er det BSA, der er det foretrukne mærke.

Som classic kører har Kurt haft mange flotte placeringer. Han har været dansk mester ikke mindre end 7 gange, og er bla. andet sammen med sit hold blevet nr. 2 ved CMCdn i Vrigstad Sverige i 2013.

I 1994 etablerede Kurt selvstændig virksomhed i Hinnerup ved Aarhus. Først med salg af Husqvarna, men siden er det blevet KTM, der sælges.

Til næste år fylder Kurt 60 år, og han udtaler, at der er ingen planer om at stoppe. Men der skal tværtimod satses på at gøre det godt i den nye klasse.

Vi i DCC håber på at kunne opleve din altid hurtige kørsel på banen, og din behagelige måde at være på, i mange år endnu.

 

DCC

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More