Jan W. Nielsen #20

Jan W. Nielsen

 

Jan er født som ægte fynbo i Svendborg i 1962.

Jan startede sin moto cross karriere i 1976, det første løb blev kørt på Rødmebanen, cyklen var en 125 cc Husqvarna 1974 model.

Jan fortæller, at hans bedste år var 1985, hvor han blev samlet nr. 2 i  4 takt DM, og det var kun uheld med cyklen i et løb på Nybøl banen ved Sønderborg, at det ikke blev til et DM dette år.

Men der var mange store oplevelser med cross de år, bl.a. et løb på Nisseringen med 5000 tilskuere, hvor Jan var i kamp med den tids store stjerner – Søren B. – Poul Bovbjerg – Bo Kruse – mfl. Og det flotte resultat blev en samlet 3. plads på dagen.

Som Classic kører har Jan fejret mange triumfer, både som EM og DM mester, og mange super flotte placeringer og præstationer rundt omkring i Europa.

Jan husker med glæde tilbage til 2006 CMCdn på Combe Martim banen England, alle stjernerne var der, det Engelske landshold med deres super BSAer – CZ berømtheder fra Tjekkiet- alle de gode Hollændere, og alle fik bank af ukendte Jan W. fra Danmark –  se det var en rædi god dag , som de siger på fynsk.

Jan reparerer selv sine cykler hjemme på det værksted i Skårup, hvor han i 1986 etablerede sig som selvstændig.

Jan siger, at den bedste måde man slapper af på, er ved at dyrke moto cross så tit  arbejdet tillader det, så han detager i alle de classic løb som han kan overkomme, og så har han ydermere den glæde, at hans søn Cas   per er med.

Jan, vi håber du vil blive i TEAM DCC i mange år endnu, med dit gode humør og altid kvikke bemærkninger, samt din gode indstilling til vores sport.

 

DCC.

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More