DM-1, 2017

Update 04/04 – Se den komplette billede serie her…klik

Så kom vi igang …endelig :o)

En lang vinter er endelig slut og DM i Dansk Classic Cross blev skudt i gang lørdag den 1. april…og selvom nogen troede det var en Aprilsnar – så dukkede der ca. 80-85 race ready DCC’ere op på dagen.

Mange nye ansigter dukkede op og stort velkommen til dem.

Hedelands Motorklub havde preppet banen helt op og den så rigtig god ud fredag aften. Desværre er “Vejrguderne” ikke medlem af DCC så de dumpede en balje vand ud over os om natten så det blev lidt mudret, men banen tørrede op i løbet af dagen, og HM’s banefolk arbejdede løbende med banepleje så der blev kørt godt race…og ingen uheld på dagen.

Dejligt at komme godt i gang.

Resultaterne kan ses her… Resultater DM Classic 1. afd.

Klaus Rasmussen var så venlig at dukke op med “kanonen” og fyrede masser af gode billeder af. De første kan ses på dette Facebook link og der kommer flere til senere for dem der ikke har Facebook profil.

Klaus’s Facebook billeder …..klik her

Tak til Hedelands Motorklub for en super god sæson start. Nu glæder vi os allerede til næste DM-2 der løber af stablen på Aars Motocross Klub’s bane den 20. maj

 

 …..hmmm? måske man skulle finde løbeskoene frem og komme lidt i form ?…så man måske kan rejse sig fra sengen dagen efter uden at alting bare gør ondt i hele kroppen

sore-back-elderly-man-suffering-pain-vector-illustration-51938491

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More