Teknisk kontrol til sæsonstarten ?? hilsen fra formanden

Sæson 2018 er lige om hjørnet

Og i er nok allerede langt henne med at klargøre jer til det første DM, konditionen har i selvfølgelig vedligeholdt og måske øget, motorcyklen har været i ”tør dok”, nyt olie, nyt filter og kæden er ”nykogt” eller var det noget man gjorde i gamle dage ??.

Jeg fristes til at spørge, har i nu husket at få de rette numre på den rette baggrundsfarve på jeres MC, se selv i reglementet DCC Classic Reglement 2018 )hvilke farver i skal bruge (eller se nedenfor), er tingene ikke i orden ved jeg at de brokker sig til teknisk kontrol (TK) til den første afdeling af DM og hvem gider egentlig alt det brok.

Nummerplade farver

Apropos teknisk kontrol, alle cykler skal gennemgå TK inden de kan deltage i DCC DM, og det er kørerens ansvar at maskinen bliver godkendt. Ved den første DM afdeling vil der være TK fredag aften og lørdag morgen, tidspunkt kommer senere. Deltager man ikke ved det første DM og derved ikke får sin MC godkendt skal man ved de efterfølgende DM’er kontakte TK på dagen for at få en godkendelse. Alle godkendte MC’ere bliver forsynet med et 2018
godkendelses mærke. Der vil i løbet af sommeren kunne forekomme stikprøvekontrol i forbindelse med stævnerne.

Og nu til noget helt andet, der er igen igen kommet nye flag regler i dansk moto cross, læs og lær dem i reglementet på DMU’s hjemmeside, de er jo gældende fra sæson start og vigtige for jer at kende.

Fortsat god vinter sæson

Pbv Peter V

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More