Suveræn Dansk indsats ved EM

Dansk Classic Cross var godt repræsenteret da der skulle deles medaljer ud til EM finalen i Linkøping i den forgangne weekend. Hele tre Europamestre skød Dannebrog til tops da det samlede resultat for CEMAR EM serien i Classic Cross blev gjort op.

I OLT klassen lå det til en top placering til Cai Larsen, og den forventning indfriede Cai med flot kørsel der resulterede i en samlet 3. plads i EM 2016 og en flot bronze medalje.

I JST Open klassen førte Flemming Vad klassen inden finalen, og FV kiggede sig ikke tilbage. Han kørte en sikker finale og EM var hjemme.

FV i Linkoping 2016

Flemming Vad Europamester i JST Open 2016 – Stort tillykke til FV. 

Men det var ikke kun FV der ville have Svensk ædelmetal med hjem. Peter Nørgard kørte en flot finale og beseglede sin 3. plads og dermed fik DCC to kører på podiet. Rigtig flot kørt af begge og stort tillykke til Peter også.

FV og PN på poidet i Linkoping

I Twin Shock -50 var der lagt op til en meget tæt finale imellem Tino Eissner og vores egen Casper Saxo Olsen. De var a point i mesterskabet inden finalen og der blev givet gas af de to kamphaner. Casper sluttede bedst på dagen, men desværre sikrede Tino sig mesterskabet pga reglen med at man kan smide to heats væk. Det betød at Casper sluttede på en rigtig flot 2. plads – sølle 3 point efter vinderen. Flot sølvmedalje til Casper Saxo Olsen i EM 2016 – Tillykke

CSO på podiet i Linkoping 2016

I Twin Shock 50+ var Jan William Nielsen skruet op til max performance, og han avancerede fra den samlede 2. plads i stillingen til samlet første plads og dermed –

JWN på poidet Linkoping 2016

Jan W Nielsen Europamester i TS 50+ 2016 – Kanon flot. Stort tillykke. 

I EVO 50+ lå DCC til at hente to medaljer inden finalen, og det løfte blev indfriet. Bjørn Gade havde næsten sikret sig titlen og den holdt han fast i med flot kørsel i et meget skrapt felt der bl.a. talte den tidligere verdensmester fra Sverige, Peter Hansson. Bjørn forsvarede flot sin EM titel fra 2015 og ..

BG på podiet i Linkoping 2016

Bjørn Gade Europamester i EVO 50+ 2016… Stort tillykke.

Bjørn fik følgeskab på podiet af Jan Sørensen (in absentia). Jan var inden finalen ramt af dårlig ryg og den blev skånet, men han sluttede alligevel på en flot samlet tredie plads i EM 2016 – Stærkt ! Tillykke til Jan med den flotte bronze medalje der sikkert var blevet af sølv hvis han havde været fit for fight.

Alt i alt sikrede DCC sig hele syv EM medaljer, og en masse øvrige flotte resultater, bl.a. en 6. plads i OLT ved Mogens Jensen, en 4. plads ved Michael Gjaldbæk, en 6. plads ved Ronnie Stormly og en 7. plads ved Johnny Thomsen i TS -50. I TS 50+ sluttede Finn Wagner på en samlet 7. plads og Per Sadolin på en 9. plads. I EVO -50 blev Peter Skov Larsen samlet 5’er og i EVO50+ blev FV samlet 7’er og Ove Lykke Hansen samlet 8’er.

 

Godt gået af samtlige Danske kører i EM 2016 serien der gjorde DCC og Dannebrog stor ære.

(NB – der tages forbehold for fejl da vi endnu ikek har fået resultaterne fra Sverige i digital form)
Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More