Opdateret – Status – FIM licens til Linkøping

5/7-18

Bekræftigelse fra DMU på at der ikke behøves tillægslicens for deltagelse i Linkøping.

Hej Kurt

SVEMO har hermed bekræftet at de danske kørere ikke skal være besiddelse af FIM licens til løbet i Linköping i Sverige. Løbet bliver kørt som foregående år..

De danske kørere kan deltage på deres DMU licens og uden starttilladelse.

Med de bedste hilsner

Med venlig hilsen / Best Regards

Søren Andersen

Sportschef/Sports Manager

Danmarks Motor Union

—————————————————————————————————————

NYT  Vedr. FIM tillægslicens til Linkøping.

04-07-2018
Kravet om en FIM-licens til CEMAR 3 i Linkøping bortfalder. Der er ikke brug for tillægs-Licens. Alle kørere skal have deres egen ulykkesforsikring, der også omfatter hjemtransport, hvis det er nødvendigt.

————————————————————————————————————————————

Vi beklager vi stadig ikke har nogen afklaring med problemet  FIM tillægslicens .

Vi opfordrer til at i indløser dette nye licens, vi har i fredags fået en aftale med DMU om, at de FIM tillægslicenser der bliver bestilt , vil komme til at ligge som en ansøgning, indtil der kommer afklaring fra møde FIM landene imellem. Bliver udfaldet at SVEMO fortsat kræver et FIM tillægslicens, så bliver jeres ansøgning indløst. I modsat fald, hvad vi håber, vil jeres penge de 150,- kr blive returneret.

Vi beklager dem der har købt, et FIM tillægs licens, og vi vil se om vi kan få dem refunderet ved DMU i tilfælde de IKKE skal i brug .

Der har været tale om starttilladelser til Linkøping. I skal IKKE foretage jer noget selv, hvis det kræves, får vi lavet en samlet liste med alle deltagerne, og sender til SVEMO.

Er der flere kører der påtænker at deltage i Linkøping, udover dem som jeg har skrevet ned i Aars lørdag den 23-06, og dem vi kan se er tilmeldt, så kontakt venligst Kurt Vad, når i har tilmeldt jer til løbet.

Tlf 20491064 eller mail : fam.vad@hotmail.com

På vegne af DCC

Kurt Vad

 

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More