Resultater og billeder fra DM-2, Svendborg

DM-2 i Svendborg løb af stablen i går, fredag den 22. april og det blev endnu en mindeværdig dag i Dansk Classic Cross. Til trods for konfirmationer, Bededagsferie….have arbejde 🙂 osv, var der alligevel over 70 fremmødte der bød hinanden på tæt og spændende race i alle klasser.

På dagen havde vi gensyn med Casper Saxo Olsen i Twin Shock -50, og han diskede op med meget seværdig cross for tilskuerne, og ikke mindst dagens hurtigste omgangstid på den 35 år gamle Maico 490’er. “Tommel op” som de siger 🙂

Fyns Motorsport (FMS) havde stablet et super godt arrangement på benene og alt klappede. Tak til FMS for en rigtig god Classic Cross dag.

En ekstra kuriositet på dagen var Flemming Vad’s 50 års fødselsdag – STORT TILLYKKE FV – og det blev piftet yderligere op da kæresten Anette skulle overrække pokal til FV som vinder af -50 klassen….men gik på knæ og bad om et lille “Ja” fra Flemming. Sjældent har vi hørt ham mundlam, og sjælden har vi set ham rødme men det har vi så nu. Held og lykke herfra.

Se dagens resultater her……Dagens resultater DM Svendborg Classic, 2016

Se samlet DM-resulat efter DM-2 her……Samlet resultater i DM efter DM-2, 2016

Se Carten Olsen’s proff billedserie her…..billeder fra DM-2, Svendborg 2016

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More