Portræt af Flemming Vad, nr. 112

Nr 112 Flemming Vad

2U3A2448 2U3A3425 2U3A4974

Flemming er født i Nørager ved Hadsund i 1966.

Flemming kommer fra en meget motor interesseret familie, idet far Børge, og hans brødre altid har været involveret i motorsport, så Flemming er født med benzin i blodet.

Flemming har selvfølgelig som dreng ræset rundt på forskellige knallerter, og drømt om at blive rigtig god til at køre cross, og når vi ser på de resultater Flemming har opnået indtil i dag, må vi jo sige, at det er lykkedes.

Første ”rigtige”crosser var en 50cc Monarck, som blev benyttet i årene 1976-77.  I 1978 startede Flemming så op i Hadsund Motor Klub på en 80cc Suzuki, og kørte så i denne klasse til han fyldte 16 år, så kunne der rykkes til ynglinge B klassen.

Til ynglingeklassen blev der indkøbt en ny 125cc Honda (den cykel har Flemming stadig stående hjemme i garagen).

Så snart der kunne rykkes i A klassen, blev det gjort, og Flemming holdt sig til cross og Honda mærket gennem årene. Der er i moderne cross ikke meget plads til at dyrke andre former for motorsport, så det er ikke noget Flemming har forsøgt meget, en lille smule klub trial, er det blevet til.

Et løb som Flemming husker med stor glæde var til ungdoms VM i Italien, hvor hans hold hjemførte en 4. plads mellem verdens bedste. På holdet var bla. andet Claus M – og Tinggård, det resultat er vist nok kun blevet tangeret en enkelt gang.

Den bedste bane i Danmark er Hadsund banen, siger Flemming , der er mange udfordringer, og så er den meget konditions krævende,  så den er også god til træningsbane.

De senere år har Flemming så deltaget i classic cross, nok lokket lidt af farmand. I classic bliver der kørt på far Børges super BSAer, og både herhjemme og ude i Europa, står der stor respekt omkring Flemming, han har kørt mange rigtigt flotte placeringer hjem, både nationalt og internationalt.

Flemming synes det initiativ, der blev taget for år tilbage, med starten af DCC, var rigtigt godt, og det sidste tiltag med en EVO klasse vil sikre DCC for fremtiden, spår han.

Med den spådom vil vi fra DCC sige tak til Flemming, for hans altid friske og hjælpsomme måde at være på.

DCC.

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More