OPRÅB.

team-dcc

OPRÅB.

Hej alle i DCC.

Jeg føler mig nødsaget til at komme med en venlig, men også bestemt henstilling.

Lige om lidt er vi i fuld gang med sæson 2023, og det glæder vi os alle til.  Meeeen!!!!!

Der har sommetider været nogle uheldige episoder uoverensstemmelser/skvulp undervejs i sæsonnen, det kan være alt fra en enkelt fejl i resultater, banevalg, en teknisk kontrol afgørelse, fortolkning af reglement osv osv.

Det er jo ikke unaturligt, at der er forskellige meninger og holdninger, da vi jo alle er forskellige.

MEN det der falder mig tungt, er, når uoverensstemmelserne, tager et omfang, hvor det bliver ubehageligt for de implicerede, stemmen kommer måske ud af kontrol, eller man griber til at lufte vasketøjet i det offentlige rum, på de sociale medier.

Hvis man så også overfører uoverensstemmelsen, så det peger direkte på en enkelt person, måske ikke med navns nævnelse, men desværre så ingen er i tvivl om hvem det er tiltænkt.  SÅÅÅÅÅ????

Der sker desværre det, at når vasketøjet skal luftes offentlig, kommer der tit og ofte kommentarer fra HELT UVEDKOMMENDE personer, og det kan nemt udvikle sig meget negativt, for det første for dem/den person der bliver hængt ud, men jeg vælger også at tro på, at vedkommende der lufter sin mening/kritik offentlig, måske ikke selv ønsker den drejning som sagen kan tage.  Det håber jeg i det mindste!!!

Vi hverken kan eller vil forpurre kritiske holdninger, men når først det tangerer noget personligt, og at man så også føler det skal luftes offentlig, så bryder jeg mig slet ikke om det!!!!

Vi skal tale ordentlig sammen!!!!

Vi har fra DCC bestyrelsen tit opfordret til, at kontakte bestyrelsen, på mail/tlf etc, hvis der er noget man gerne vil have afklaret, vi mener også at vi prøver på at træffe de rigtigtig afgørelser. Vi er IKKE eksperter på alt, men jeg KAN love jer for at vi undersøger det givne problem, spørger os for, ved dem som vi ved kan hjælpe.

Vi er nødt til, og det lyder måske trættende, ved jeg godt, men vi er nødt til at holde den gode tone. I vil gerne dyrke passionen for de klassiske cykler og Classic Sporten som helhed,

 VI er VALGT af JER, til at varetage DCC`s interesser, det gælder i enhver henseende, det gælder kontakten til jer som medlemmer, reglement`s mæssigt, kontakten til vore løbsarrangører, klubberne, indenlands som udenlands, kontakten til DMU, bestyrelsesmøder osv osv.

OG OG OG. Og nu kommer det det fortærskede udtryk, men det er ikke mindre væsentlig af den grund!!!

Vi er en flok både i og uden for bestyrelsen der dagligt, og JEG MENER DAGLIGT, yder en frivillig indsats, for at vi alle kan dyrke vores helt fantastiske sport: Classic Cross.

Desværre lider samtlige foreninger af manglen på frivillige, så derfor: Tænk på dem, behandel dem som om det kunne være dig selv der sad der.

Jeg opfordrer derfor endnu engang til, at, har man et problem/uoverensstemmelse, så tager man kontakt til  DCC bestyrelsen, skriftlig på mail, etc og IKKE på de sociale medier.

Husk vi har et slogan, som vi gerne vil leve op til.:

Dansk Classic Cross, det er os der oser af go stemning.

Rigtig go sæson til alle. Vi ses

På bestyrelsens vegne.

Formanden Kurt Vad

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More