Nytårshilsen fra DCC formand

Godtnytår-lillebillede

Nytår 2018/2019

”De skal smede deres sværd om til plovjern og deres spyd til vingårdsknive. Folk skal ikke løfte sværd mod folk, og de skal ikke mere oplæres til krig.”

Esajas bog Kapitel 2, vers 4

 

Kære venner, glædelig jul og godt nytår. Fik i nogle gode julegaver?

Sidder her på bagkanten af en rigtig god juleaften og ”summer” lidt over tingenes tilstand, min musikalske ”ypperste præst”, Springsteen kører i baggrunden, han synger om verdens uretfærdigheder og får mig nok engang til at tænke, at vi har det nemt i vort lille land og vore problemer egentlig er små og få, hvis vi ellers havde en regering der ville holde røven oppe på dem der trænger, i stedet for at forgylde dem der i forvejen har.

Der er i skrivende stund 103 dage til sæsonstart, hvor vi igen mødes, dagene begynder snart at blive længere og lysere, det må trække i jer, ligesom det trækker i mig for at komme på landevejen med den tohjulede. Jeg glæder mig til at se jer, jeg glæder mig til at se om der kommer nye deltagere vi kan hilse velkommen i vores brogede og efterhånden store skare.

Løbskalenderen er klar, som i nok ved. Vi har gjort vores bedste, for at fordele mellem landsdelene, undgå de tungeste sand baner, prøve at dele dem jævnt ud over hele sæsonen. Det hele er et stort puslespil, der skal passe med de arrangerende klubber, DMU, de udenlandske løb og rejsetiden mellem DK og de udenlandske destinationer. (det er grunden til at der er to DM løb i august måned)

Hvad med jer, er i klar til sæsonstart, er i begyndt at opbygge kondien, er ”fartjernet” toptrimmet og næsten vigtigst af alt, har i fortalt jeres gamle klubkammerater hvor sjovt i har det med jeres gamle motorcykler på banerne og helt sikkert også derhjemme om aftenen, i ro og fred på ”laboratoriet”

Ved jule og nytårstid er det vel nærmest en tradition for mange at have ønsker og nytårs fortsætter, som i de flestes tilfælde smuldrer midt i januar, jeg har næsten opgivet håbet om at smide de der overflødige kilo og stå skarpt som i min aktive moto cross tid, hvor skarpt man så end kan stå som 56 årig. I forhold til indledningen, så kunne et godt ønske være at der var verdensfred, bare en dag, så alle kunne mærke hvor rart det ville være.

I håb om et godt nytår til jer og en næsten ligeså tør sommer som i 2018

Peter V.

PS: Ang. Julegaver, jeg fik billetter af min førstefødte, til ham og mig, til VM hold Moto Cross i Assen, håber i er lidt misundelige, jeg havde tænkt næsten samme tanke og gav ham billetter til Super Cross i Herning

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More