Nyheder fra DMU

Information vedrørende kort til kørerlicenser 2019.


Enkelte klubber har allerede modtaget plastikkort for licenskører i januar måned, desværre har vi i starten af februar oplevet en teknisk fejl med vores printersystem.

Der arbejdes i denne uge på en løsning, og vi forventer at klubbernes licensansvarlige vil modtage de øvrige kørerlicenskort i løbet af de næste 14 dage.

Omkring Officiallicenser, vil alle klubber modtage information i midten af næste uge.

Hvis spørgsmål, er man velkommen til at tage kontakt til Jean eller Jonas på kontoret.

——————————————————————————————————————————————————————

DMCU

Vigtig information til motocrosskørere 
OBS: Dette er et uddrag fra en officiel udmelding fra DMU’s formand, Jørgen Bitsch. Du kan læse hele bekendtgørelsen her

Det er med stor overraskelse for DMU, at vi erfarer DMCU´s information fra den 19. februar 2019, at DMU-kørere må træne på en DMCU bane, velvidende, at kørerene ikke er forsikret og fortsat uden, at der er minimumskrav til gule flag ved træning.

En ting er naturligvis en forsikring og økonomi – men en anden og meget mere alvorlig sag er de konsekvenser, som en aktiv skal leve med i resten af sit liv ved alvorlige skader. Derfor har vi et enormt fokus på at sikre den bedst mulige SIKKERHED for de aktive.

DMU vil rigtig gerne samarbejde med DMCU, men vi vil og kan ikke gå på kompromis med kravene for SIKKERHED – og jeg kan ikke forestille mig, at nogen er uenig i, at vi skal passe på vores børn, samtidig med at vi skal have det sjovt og kunne dyrke vores sport.

DMCU har altid kigget meget på DMU’s Reglement, og i denne konkrete situation er det meget uventet, at DMCU´s Bestyrelse vælger denne løsning fremfor proaktivt at forbedre sikkerheden på deres baner. Vi har tilbudt vores samarbejde om, hvordan vores banesyn gennemføres og de enkelte hop vurderes, men er ikke nået til enighed med DMCU.

Vi vil fra DMU´s side tage kontakt til DMCU igen for at forsøge at finde en konstruktiv løsning for alle parter med fokus på udviklingen af motocross i Danmark og sikkerheden på danske baner.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til undertegnede.

Jørgen Bitsch
DMU, Formand.

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More