Julehilsen fra DCC 2023

 Hej alle DCCère.

Traditionen tro, kommer der et lille skriv her fra Formanden.

DCC har fuld fart på, skrev jeg engang, i et nyhedsbrev. Og ja, det føler jeg også vi har, 2023 bliver snart skiftet ud med en ny 2024 sæson.

Hvordan var sæson 2023 så??? Masser af lortevejr, vil de fleste nok mene, men vi havde nu også meget godt race, både herhjemme og i udlandet, vi opnåede flotte placeringer både i Cemar, men også til Classic Moto Cross des Nation i Schweis.

Det at køre race udenlands! Der er et eller andet over det, der gør at det er fed oplevelse, om det kun er min egen oplevelse tror jeg ikke, men man får mange gode venskaber rundt om, jeg havde personligt den oplevelse at køre rundt i Europa næsten 5 uger her i 2023, en tur fyldt med race og gode oplevelser. Derfor vil jeg også komme med en opfordring til jer, der har mulighed for det, kom ud af starthullerne, meld jer til de race der er i 2024, kalenderen er fyldt helt op til den kommende sæson. Vi i kalender udvalget, har virkelig lagt alle kræfter i planlægning, så de fleste udenlandske løb ikke kolliderer med vores DM serie, vi har heldigvis haft et godt samarbejde både indenlands og udenlands. Vi har en enkelt dato 27-07, hvor man må vælge om man vil køre Cemar i Norge, eller man vil køre Classic EM (ECMX) i Cullitsch Tyskland. Og som altid kommer der et løb eller to vi ikke kender til, Holland har bestemt sig for at køre VMXDN 50cc den 22-06, og det kolliderer med DM Vordingborg. Vi er i dialog med vore 50cc kørerne.

Vi har bla., holdt dato den 01-09 fri, hvor der bliver kørt et traditions rigt race i Belgien :

”Orb le Grande”, et mega race, med deltagelse af moderne om lørdagen, og hele sværmen af Classic klasser fra Pre65 og op til Evo klasserne om søndagen,. Små 600 deltagere totalt. I år var der gamle VM stjerner på plakaten. Og i 2024 er der 75 år`s jubilæum i klubben, så det bliver spændende at se hvad de planlægger.

Hvad sker der så i 2024? Vi har bestilt sol til samtlige 5 DM stævner J, men uanset bak op om DM stævnerne. Læs venligst det nye DCC classic reglement, med diverse ændringer. Og ja så skal vi have den nye EVO+ klasse i gang, vi håber der bliver god tilslutning til denne klasse, hvor cykler op til pre2002 er godkendt, og klassen er open, ingen max alders begrænsning  på chauføreren.

Kontigentopkrævning, ja du skal snart til lommerne J. Vi går over til et nyt system, hvor vores pengeinstitut Sparekassen Danmark`s , forenings samarbejdspartner Unioo tilsender dig DCC kontigent opkrævning. Du tilknytter dine betalingsoplysninger til opkrævningen, og vupti så kører indbetaling automatisk fremover. Du kan selvflg., til enhver tid afbryde denne opkrævning. Dette tiltag vil lette vores nye kasserer Torben Friis for en masse arbejde, at det hele kører lidt mere automatisk.  Vi håber der er forståelse for denne nye opkrævningsform.

Ny webside Den der venter, venter på noget godt, er et godt gammelt ordsprog. Vi har et par gange før nævnt, at der arbejdes på en ny webside. Nu skulle det være lige ved og næsten, der satses på medio Januar, hvor vi kan præsentere den nye side.

Bestyrelsen i DCC ønsker alle DCCère,kørerer,familie,mekanikere,Teams og supportere :

Rigtig god jul og med ønsket om et festeligt og knaldhamrende godt Nytår

Go skrue sæson, vi ses derude.

DCC

Kurt Vad

Link til DMU reglement, Classic er under afsnit M  side 82: http://MX Reglement 2024

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More