Information om sæson 2021.

Hej alle DCCère.

Information om sæson 2021.

Som i forhåbentlig har bemærket, har vi lagt løbskalender op på vores classiccross.dk website og på Fb.

Vi har haft lidt en opgave i år, med at få kalender til at gå op, vi prøver efter bedste evne at fordele løbene, nord syd øst og vest, desværre mangler vi i år, et DM på det skønne Fyn, vi håber bestemt det lykkes i 2022. Vi har prøvet at få placeret et DM ved de klubber, vi desværre måtte aflyse ved i 2020. Som noget nyt har vi lagt en reserve dato ind i år, set i lyset af corona situationen.

Som vi alle ved, er der mange ting som er anderledes i øjeblikket på grund af Corona-pandemien og de restriktioner, vi som følge af den er underlagt. Sådan var det i 2020, og det vil også være tilfældet ihvertfald en del af 2021. Det betyder, at der vil være nogle aspekter af vores løbsafvikling i 2021, som afviger fra det vi plejer at gøre

I  2020 var vi i DCC regi udfordret på at overholde corona restriktionerne til fulde, vores tilbud om at man kan deltage i 2 eller 3 klasser, må vi desværre sige, ikke kan lade sig gøre i 2021, som forsamlings forbuddet er. Vi har IKKE kunnet undgå at enkelte deltagere af omtalte kører har deltaget i en anden boble/gruppe, hvor de ikke har adgang til. Det har vi været nødt til at stramme op på i 2021. Skulle det vise sig at vi hen over sæsonen får ophævet disse restriktioner, ja så kører vi som vi plejer igen.

Ligeledes opfordrer vi også til at man tænker sig om, mht at følges ad., Hvis man eksempelvis følges ad til et race, og man ikke deltager i de samme klasser, inden for boblen/gruppen, så vil det være sådan, at man må fordele sig i de grupper man tilhører, når man ankommer til parkeringszonerne.

Det kan virke bøvlet, men vi er nødt til at efterleve de retnings linjer der er udstukket, og har vi alle lidt tålmodighed, og gerne vil køre race, så må vi acceptere dette indtil, der forhåbentlig snart er normale tilstande, og vi alle har fået et prik.

Lige som sidste år, er alle DM Classic løb forbeholdt danske kørere med dansk licens. Vi beklager denne beslutning over for vores Norske og Svenske venner, der førhen har deltaget i vores DM Classic, og som vi har nydt fællesskabet med, men vi håber , at ALLE snart  kan samles bag startbommen igen.

.

Når vi kommer længere hen, hvor vi åbner op for tilmelding til DM Classic, er det vigtigt at ALLE tilmelder sig, vi skal også vide om der er en medhjælper med eller ej.

Lige så vigtigt er det også, at der meldes afbud, så vi hele tiden kender det nøjagtige deltager antal på dagen.

Respektér reglerne !!

Man skal altid overholde reglerne, men vi vil gerne slå et ekstra slag for, at man respekterer og efterkommer officials anvisninger og klubbernes regler om opdeling af ryttergården, antal hjælpere der må medbringes m.v. Vi følger myndighedernes anvisninger, så vi forhåbentlig kan få en god og lang cross-sæson i 2021 – og det har vi alle sammen et ansvar for at være med til at sikre.

REGLEMENT Dansk Classic Cross.!!

Har du læst det nye reglement igennem. Vi har forsøgt de sidste par år at tilrette og beskære reglementet, således at de forskellige gren reglementer er bygget op, så de er mere ensrettet med, hvor de forskellige punkter hører under mm.

DM eksempelvis. Vi kaldte det 1 og 2 afd. af DM classic. Nu hedder det 1-2-3-4-5 afd. med 2 heat afviklet pr dag.

Har man spørgsmål til ovenstående er man altid velkommen til at rette henvendelse.

Evt. Kurt Vad . tlf 20491064 eller mail fam.vad@hotmail.com.

Vi glæder os alle til en ny Classic Cross sæson 2021

Sportsudvalg/bestyrelse DCC

Husk: det er os der oser af god stemning!!!!!

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More