CEMAR-1, 2019 – resultater og billeder

CEMAR-1 2019

JST Open (1)

Sikke en god dag på Dall til første afdeling af CEMAR.

Vejret var i den grad ubeslutsom. Først i ugen var der udsigt til tørvejr og sol, men så begyndte det at skifte som vi nærmede os weekenden. De sidste par dage skiftede vejrudsigten næsten hvert andet minut….men den udsigt holdt så i det mindste, for vi fik al slags vejr henover weekenden. Det ubeslutsomme vejr var skyld i at det var svært for Jesper at beslutte sig for hvordan han ville prepare banen. Harve? vande? glatte? skrabe?..eller hvad gør man lige ? Som oftest valgte Jesper rigtigt og vi fik en god og spændende bane at køre på.

Et enkelt uheld på dagen men ellers bare masser af godt race. Preben er heldigvis ved godt mod, og allerede sit gamle jeg. God bedring herfra.

Vi havde forsøgt at lave en 50cc Cup på dagen men desværre var vi for sent ude med budskabet så der kom kun tre kører til start. Vinder blev Tomas Cöster fra Sverige på Ancilotti, fulgt af Benny Lorentsen fra Danmark på Kreidler og Brian Thomsen også DK på SWM. Vi håber at 50cc bliver en tradition så vi næste år får endnu flere til start.

De øvrige resultater kan ses af listen her….Resultat CEMAR i Ålborg 2019

Billeder fra løbet kan ses på dette link …..https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2961672323873756&type=3

STOR TAK TIL AALBORG MOTOR KLUB FOR EN SUPER DAG

 

 

Share the Post:

Andre Nyheder

DCC Update

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen

Read More